Lezingen

Lezingen

Jackie verzorgt op uitnodiging lezingen op locatie over haar werk. Achter elk doek zit een verhaal. Via foto’s op de beamer deelt zij haar inspiratie, manier van werken en materiaalgebruik. Er is volop ruimte voor reacties en vragen. Ook neemt zij altijd enkele textieldoeken mee. Verschillende thema’s mogelijk, zoals Schepping, Feesten van Israël, Hooglied, Majestueus Universum, Bomen en Seizoenen.

Atelierbezoek

Wat is er leuker dan een kijkje nemen in de keuken? Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding, afgesloten met koffie/thee en wat lekkers. Leuk voor een vriendinnen uitje, verjaardag of groep/vereniging.

Workshop

Workshops

Regelmatig zijn er workshops in het atelier op het gebied van textiel/fiberart, zoals Vliezen en Vezels, Wateroplosbaar Vlies en je eigen Kunstboekje maken. Dit wordt vermeld op de agenda. Weet u zelf een paar enthousiaste deelnemers? Organiseer dan zelf een workshop in overleg met Jackie. Workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden in de vorm van hele of halve dagdelen. Een creatief dagje uit, inclusief heerlijke lunch. Info: info@jackiehoward.nl